Sporty

Máme vášeň pro zdravý pohyb! Se psím parťákem se radost a nadšení nesčítá, ale násobí! Milujeme výzvy a baví nás hledat nové cesty. Soustředění, motivace, přesnost, rychlost, výkon… V naší pestré nabídce si najdete svou lahůdku, která vám oběma bude chutnat.

Psí škola Koira, sporty

Nabídka kurzů, tréninků a lekcí

Co říkají klienti?

Vynikající koncept, kombinuje zájem o pána, schopnost sebekontroly psíka a drive. Dá se hrát už i se štěňátkem a především je to zábava pro oba. Absolvovala jsem s oběma psíky, s jedním klasické hry, se druhým modifikaci pro přípravu na sport, a přestože jsem si myslela, kolik toho moje štěně už nezvládá (protože jsem samozřejmě uplatňovala naučené knowhow od staršího psíka), opět jsme našli mezery a možnosti pro další práci.

Lenka je vstřícná, vysvětlující, má mnoho zkušeností se psy i lidmi, v lekcích je malé množství dvojic, takže se jim může individuálně věnovat a přizpůsobovat nároky aktuálnímu stavu pejska (a taky majitele). Nakonec jsme u ní zakotvili nadobro a teď nás trpělivě provází světem agility.

Adéla Schneiderová a sheltie

Sporty

Na kurz agility chodili už tři z našich psů, pro jednoho z nich je to napořád ta nejlepší zábava, nejlepší „vypouštěč přebytečné páry“. Byli jsme tímto sportem „nepolíbení“, a tak oceňuji obrovskou trpělivost trenérky do nekonečna opakovat a opravovat chyby a v ten správný okamžik pochválit, a tím motivovat.

Pro druhého je to další stanice (sport), který zkouší a protože jsme na začátku, chce to hodně trpělivosti a zkušených rad od trenérky.

Pavla a knírači

Sporty